FR / EN / ES / NL

Home

Wereldwijde Staaltrading 
Als aankoopcentrale en als tradingbedrijf , staat QUBICO garant voor een perfecte samenwerking tussen kopers en verkopers wereldwijd. Uw waarborg voor een transparante transactie en een efficiënte samenwerking.

QUBICO en AFRIKA
Dankzij een grondige kennis van het Afrikaanse continent, biedt QUBICO een unieke meerwaarde aan exporterende ondernemingen voor prospectie en ontwikkeling van deze markten . Anderzijds,  vinden steeds meer en meer importerende bedrijven vandaag in QUBICO een betrouwbare partner voor de aankoop, opvolging en levering van producten in Afrika.

QUBICO en de rest van de wereld
QUBICO heeft altijd zeer goede zakelijke banden gehad met zijn commerciële partners.  Dankzij deze uitzonderlijke relaties met fabrikanten wereldwijd, kan QUBICO garant staan voor de beste prijs en correcte leveringstermijnen.

Onze geschiedenis
QUBICO, opgericht in 2006, is gevestigd in België.  Sinds de oprichting volgt QUBICO de wereldmarkt zeer intensief, en is er in geslaagd een netwerk van kopers en producenten uit te bouwen overal ter wereld.  QUBICO is gespecialiseerd in staalproducten zoals carbon staal, profielen, roestvrij staal en speciaal staal. Bovendien is QUBICO geëvolueerd en ook actief op de markt van de voedingsproducten. QUBICO volgt de aanvragen van klanten van zeer dichtbij op, en tracht de beste prijs en kwaliteit te vinden teneinde wereldwijd een uitzonderlijke service te kunnen  bieden .

MISSIE
«Erkend worden als een betrouwbare partner in de wereld van staaltrading op het vlak van gepersonaliseerde service, kwaliteit van de producten en competitieve prijzen»Waarden QUBICO
Kennis :  Dankzij de ervaring met de internationale markten en het uitgebreid netwerk van partners waarmee gewerkt wordt,  bezit QUBICO de kennis noodzakelijk voor deze sector.
Maatwerk : Of u nu producent bent ,  behandelaar of stockist, elke aanvraag wordt in totale onafhankelijkheid behandeld, teneinde een antwoord te bieden op uw specifieke noden.
Competitiviteit :  QUBICO werkt met een strikte planning van bestelling tot levering.   Flexibiliteit en competitiviteit zijn kernwaarden sinds onze oprichting.
Relationeel :  Met elke tegenpartij wordt gewerkt met het nodige respect,  met als doel het creëren van lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen.